Aftellen - Reisverslag uit Schimmert, Nederland van Tjen Weersch - WaarBenJij.nu Aftellen - Reisverslag uit Schimmert, Nederland van Tjen Weersch - WaarBenJij.nu

Aftellen

Door: Brigitte & Stephan

Blijf op de hoogte en volg Tjen

10 Oktober 2008 | Nederland, Schimmert

Hallo allemaal,

Het aftellen is nu echt begonnen. We zijn nog niet eens weg en de woonkamer hangt nu al vol met kaartjes! Het geeft een goed gevoel als je ziet hoe iedereen met je meeleeft en zeker nu de afreisdatum naderbij komt.

Alle spullen die mee moeten zijn ondertussen klaargelegd of gekocht en het zag er allemaal hoopvol uit totdat onze vergunninghouder belde met de mededeling dat we toch maar 20 kilo per persoon mee mogen nemen in plaats van de eerder aangegeven 30 kilo. Ik denk dat we in China vrij snel naar een kledingzaak moeten om wat bij te kopen. Maar ja, we hebben toch nog wat tijd tot aan de overdracht.

Hier thuis verder alles redelijk rustig, alleen is Dewi wat van de leg af. Ze is onrustig en erg aanhankelijk alsof ze voelt dat er iets gaat gebeuren.

groetjes

Brigitte en Stephan

• 10 Oktober 2008 - 17:19

Lianne Hamer:

Hoi papa en mama,

Ni how? Nog erg bedankt voor de leuke kaart! Ik heb hem eindelijk mee naar huis genomen zodat ik de site op kan zoeken.

Wat spannend allemaal en leuk om jullie verhalen te lezen!! Wat een schatje is Tjen :)

Ik wens jullie een heel goede reis en een warm onthaal in China. Heel veel suc-7 en ik lees jullie snel weer...

En een dikke knuffel aan Tjen van mij (niet vergeten hoor) Bye Bye

Liefs,
    Lianne

• 10 Oktober 2008 - 19:28

Jeroen En Veronique:

Hela hola,

Een heel goede reis! Heel spannend! We volgen jullie op de voet!

En wie moet nu die contracten maken bij KPMG? haha

Geniet ervan!

Groeten Jeroen en Veronique

• 13 Oktober 2008 - 08:51

Justine Wolfs:

Hallo Brigitte en Stephan. Bijna is het zover! Wat een spanning en wat zullen jullie nerveus zijn. Een heel goede en fijne reis gewenst... natuurlijk houd ik alles bij via deze site. Veeeeeeel succes en ook veel plezier natuurlijk!!
    Groeten,
    Justine

• 13 Oktober 2008 - 11:08

Gerda:

Hallo,brigitte en stephan we wensen jullie een goede reis.Over een paar weken thuis in Schimmert met jullie zoontje TJEN .Wij wensen Tjen en zijn pap en mam alles goeds en geluk samen.
    groetjes gerda en emil

• 13 Oktober 2008 - 14:54

Dieudonné En Yvonne:

Hallo Brigitte en Stephan, laat de zenuwen niet de pan uit rijzen. Goede reis en succes in China.

Tot ziens

• 14 Oktober 2008 - 20:15

Natje:

Hei lieverds,
    het laatste nachtje slapen is aangebroken!
    Nog efkes en dan kunnen jullie je menneke omarmen. In jullie en onze harten is hij al gesloten. Een heel goede reis en we denken aan jullie.
    Veel liefs Nathalie en Marcel en dikke knuf van Yuri en Zico

• 14 Oktober 2008 - 20:18

Colette Kersten:

Hoi Brigitte en Stephan,

Nog één nachtje slapen, en dan mogen jullie vertrekken. Wij wensen jullie een hele goede en prettige heenreis, een onvergetelijke tijd daar en een soepele en snelle terugreis.
    We zullen jullie site regelmatig lezen, want we zijn natuurlijk heel nieuwsgierig naar jullie avonturen als nieuwbakken papa en mama van Tjen en hoe jullie alle adoptieverplichtingen zullen beleven!
    groetjes, Colette, Mathé, Belia en Phéline

• 14 Oktober 2008 - 20:52

Etienne:

Een supergoeie reis en wel thuis op 30 oktober.
    Wij hebben ook de kriebels in de buik....en kunnen ons heel goed voorstellen hoe jullie zich voelen.
    Wij tellen met jullie af!
    Veel lieve groetjes en wij denken aan jullie.

Etienne, Arjan, Marit en Thoben

• 15 Oktober 2008 - 18:44

Tante Mien:

Hebben jullie website gevonden. Zullen jullie blijven volgen. Good luck.