Nog steeds geen LOA!
Door: Brigitte & Stephan
Blijf op de hoogte en volg Tjen
27 Juli 2008 | Nederland, Schimmert
Er is nog steeds na 3 maanden wachten geen LOA binnen. Mocht deze toch nog binnen nu en 2 weken binnenkomen is de kans aanwezig dat we misschien 5 september afreizen. Maar jullie lezen het al: 'mocht','is de kans aanwezig', 'misschien', kortom er is nog niets zeker. We blijven wachten, alleen kun je niet meer zeggen dat we 'rustig' wachten.
groetjes
Stephan en Brigitte
27 Juli 2008 - 11:08
Jacqueline:
5 September klinkt als muziek in de oren!! Laat deze droom maar eens uitkomen, hè! Natuurlijk is het "rustig" wachten allang voorbij! Wij hopen heel vurig voor jullie dat jullie heel snel Tjen mogen gaan ophalen in China en dat hij eindelijk thuis mag komen!
Liefs en een dikke knuffel,
Jacqueline -
27 Juli 2008 - 11:37
Chantal,Huberto,Evi :
We zullen voor jullie duimen!!!! Jullie hebben nu toch echt lang genoeg gewacht!
Veel liefs,
Chantal, Huberto en Evi -
28 Juli 2008 - 12:14
Marianne En Jo:
We denken aan jullie en weten zeker dat jullie Tjen gauw kunnen gaan halen en thuis samen kunnen zijn. Heel veel liefs. -
30 Juli 2008 - 11:35
Winny:
Wij hopen met jullie dat Tjen snel zijn leuke kamertje en speelkamer kan bewonderen en uitproberen.
Heel veel groetjes Jos en Winny -
15 Augustus 2008 - 18:45
Anita Verpoort:
wij hebben vakantie gehad en na 3 weken ben je benieuwd hoe het ervoor staat en ik lees dat het 5 sept misschien gaat gebeuren...
ik hoop het voor jullie dat het niet te lang meer duurt.
heel veel sterkte met het wachten op de dag dat je mag afreizen, en we horen wel iets.
heel veel groeten anita, john en milan verpoort